Persoonlijke achtergrond

Ik heb in het verleden vooral in het bedrijfsleven gewerkt. Daar maakte ik kennis met diverse richtingen. Ik ging van het bankwezen naar de psychologie en van de journalistiek naar de accountancy. Steeds had ik grote belangstelling voor de mens en zijn drijfveren. Ook in de sport, de yoga, astrologie, chakratherapie en meditatie hield ik me hier mee bezig.

Begin 2002 kwam ik voor het eerst in aanraking met Rebalancing. Ik volgde de basiscursus massage met technieken vanuit Rebalancing. Tijdens deze cursus werd ik gegrepen door de aandacht die er bij Rebalancing is voor de totale mens.

“Zowel lichaam als geest krijgen alle aandacht en de uitwerking die dat heeft op mensen vind ik verrassend en inspirerend”.

Opleiding

In 2004 ben gestart met de opleiding tot Rebalancer. Sinds mei 2007 ben ik gediplomeerd en heb ik een eigen praktijk.

Daarnaast heb ik het diploma HBO Medische Basiskennis. Verder heb ik me meer verdiept in Zelfonderzoek en Tragering. Verder volgde ik de Cosmic Spiral Series Turning In, Inner Voice, Inner Man-Inner Woman en Bliss of Being evenals het drieluik Transformations (Fear, Grief and Anger), Touching Trauma en Craniosacral Balancing.

Tevens heb ik me systemisch werk en het systemisch werken via het lichaam eigen gemaakt.

Ook kan ik samen met mijn cliënt de Akasha Kronieken openen. In deze bewustzijnsdimensie ligt de vibratie van elke ziel en zijn reis opgeslagen.

Ik ben aangesloten bij de PRN (Platform Rebalancing Nederland) en de LVNT (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten) evenals bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Voor de zorgverlening aan mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode, de kwalificatie-eisen en het tuchtrecht van de beroepsvereniging LVNT, registerkoepel RBCZ en de geschillencommissie SCAG.

Om aan de eisen van de Beroepsvereniging te voldoen volg ik na- en bijscholing en neem ik deel aan intervisie.

Wanneer

Op dit moment werk ik op woensdagmiddag, donderdag en vrijdag. De afspraken maken we in overleg.

Nell Ketelaars-Mennen

“Het lichaam bevat alle mysteries.
Het is een universum in miniatuur”. Osho