Persoonlijke achtergrond

Ik heb in het verleden vooral in het bedrijfsleven gewerkt. Daar maakte ik kennis met diverse richtingen. Ik ging van het bankwezen naar de psychologie en van de journalistiek naar de accountancy. Steeds had ik grote belangstelling voor de mens en zijn drijfveren. Ook in de sport, de yoga, astrologie, chakratherapie en meditatie hield ik me hier mee bezig.

Begin 2002 kwam ik voor het eerst in aanraking met Rebalancing. Ik volgde de basiscursus massage met technieken vanuit Rebalancing. Tijdens deze cursus werd ik gegrepen door de aandacht die er bij Rebalancing is voor de totale mens.

“Zowel lichaam als geest krijgen alle aandacht en de uitwerking die dat heeft op mensen vind ik verrassend en inspirerend”.

Opleiding

In 2004 ben gestart met de opleiding tot Rebalancer. Sinds mei 2007 ben ik gediplomeerd en heb ik een eigen praktijk.

Daarnaast heb ik het diploma HBO Medische Basiskennis. Verder heb ik me meer verdiept in Zelfonderzoek en Tragering. Verder volgde ik de Cosmic Spiral Series Turning In, Inner Voice, Inner Man-Inner Woman en Bliss of Being evenals het drieluik Transformations (Fear, Grief and Anger), Touching Trauma en Craniosacral Balancing.

Tevens heb ik me systemisch werk en het systemisch werken via het lichaam eigen gemaakt.

Ik ben aangesloten bij de PRN (Platform Rebalancing Nederland) en de VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten).

In KernWijZe (www.kernwijze.nl) werk ik samen met een andere rebalancer, Annemiek Heijnen.

Nell Ketelaars-Mennen

“Het lichaam bevat alle mysteries.
Het is een universum in miniatuur”. Osho