Hoe ziet een sessie eruit

Een sessie begint met een gesprek om te kijken naar wat er op dat moment speelt, met name hoe je lichaam aanvoelt. Wat we gaan doen wordt in feite in het moment bepaald.

Op de massagetafel gaat, geleid door wat zich aandient, de behandeling verder met aandacht voor zowel de fysieke als emotionele aspecten.

Ook kunnen zaken uit het verleden (dat wat je persoonlijk hebt meegemaakt of bij je draagt vanuit het familiesysteem) zo aanwezig zijn in het celgeheugen van het lichaam dat dit aandacht vereist. Het systemisch werk via het lichaam is erop gericht om in het hier en nu op je eigen plek aanwezig te kunnen zijn. Sta je op de juiste, je eigen, plek, dan ontstaat er rust en totale aanwezigheid in het lichaam.

Het aantal sessies is heel persoonlijk en afhankelijk van de situatie. Meestal ervaar je het effect al meteen na afloop, maar de sessie werkt ook nog langere tijd door. Het kan zijn dat je moe bent, verdrietig of juist heel energiek.

Na enkele sessies kun je geleidelijk meer voelen en toelaten wat er in je leeft. Bewust worden wat “oud” is, oude patronen herkennen en hiervan afscheid nemen, brengen je dichter bij je zelf, waardoor er ruimte ontstaat en vertrouwen groeit.

Een sessie duurt 90 minuten, kost € 90 en is steeds weer een unieke ervaring.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging L.V.N.T.  https://www.lvnt.nl/

Mijn sessies worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw pakket. De behandelingen vallen onder Lichaamsgerichte Psychotherapie, code 24513.

“Van denken naar voelen naar zijn.”

Klant

Klant

“Ik voel altijd druk op de ogen. Na de vorige keer heb ik geen migraine meer gehad. Ik wil echter alles zien, alles bijhouden. Ik ben steeds aan het vechten en de ogen zoeken steeds of er onraad is, gevaar!. Ik wordt me bewust dat ik niet steeds in de alert stand hoef te staan. De knop mag uit. Dan voel ik dat de druk op de ogen ook minder wordt en kan ik ontspannen.”
Klant

Klant

“Ik merk dat ik meer open word naar anderen toe en dan ontstaan er verrassende initiatieven. Het is fijn als ik vanuit een open hart met lichtheid en humor in de wereld kan staan.”
Jij kunt niet toveren, zeg je, maar sinds ik bij jou kom, heb ik steeds minder last van mijn benen. Ik rust minder en kan mijn werktijden steeds verder uitbreiden. Ook mijn sociale leven krijg ik weer terug.”

“Dankjewel nog eens voor vandaag. Ik heb je begeleiding als prettig en to the point ervaren. Heel fijn. En zoals beloofd, de foto. Soms moet je de slingers letterlijk zelf ophangen.”